Категории

Най-продавани

Папка PVC с перфорация

Папка PVC с перфорация

Цена без ДДС: 0.45лв.
Цена с ДДС: 0.54лв.
Класьор PP А4 5см и 8см с джоб за етикет

Класьор PP А4 5см и 8см с джоб за етикет

Цена без ДДС: 4.59лв.
Цена с ДДС: 5.51лв.
Бяла копирна хартия A ONE А4, 80гр., 500л. пакет

Бяла копирна хартия A ONE А4, 80гр., 500л. пакет

Цена без ДДС: 11.30лв.
Цена с ДДС: 13.56лв.

Филтър

Производители

Hamilton Data Services Ltd.

Hamilton Data Services Ltd.

HDS е лидерът в България в архивиране и съхранение на документи през последните 10 години. Компанията работи с най-големите български и международни фирми във всички сфери на икономиката: банки и финансови институции, застрахователни дружества, телекомуникации, фармацевтика, одиторски и счетоводни компании и други. Сертифицирани и одитирани ежегодно от водещата световна компания Bureau Veritas, стандартите ISO9001 и ISO27001 гарантират, че компанията прилага най-високите стандарти по управление на качеството и на сигурността. Днес френската компания Hamilton Data Services доставя качествени решения за компании във Франция, Русия, Великобритания, Гърция, Германия, Румъния, Украйна и други страни. Към момента Hamilton Data Services управлява около 14 млн. индексирани архивни единици, около 20 млн. електронни документа, около 2 500 индивидуални потребителя на софтуерните приложения.

http://hds-group.com/bg/

Вижте всички продукти от Hamilton Data Services Ltd.

Xerox

Xerox

Над 100-годишната история на Xerox е пълна с примери за фундаментални технологични открития и тяхното успешно приложение, помагайки на милиони хора по света днес да вършат своята работа по-бързо и ефективно. Разбира се, най-значимото откритие, което променя хода на историята и развитието на компанията, си остава ксерографията. Компанията, известна днес като Xerox, превръща това изобретение в бизнес за над 17 млрд. долара. Xerox управлява изследователски и технологични центрове в САЩ, Канада и Европа. В тях са създадени лазерният печат, графичният интерфейс, прототипът на първия компютър и компютърната мишка, свързването в мрежа (Ethernet) и други. Инвестициите на компанията в нововъведения са дали на пазара повече от 100 продукта за последните три години, изграждайки най-обширното портфолио в индустрията и в историята на Xerox. Много от тези изобретения са създадени с грижа за околната среда. Xerox приключи 2008 г., спечелвайки повече от 230 награди в бранша За цялата си дейност през изминалите 40 години Xerox е наградена с Национален медал за технологии, който е най-престижната награда в САЩ за принос към технологиите. Наскоро Xerox бе позиционирана от Gartner в „Зоната на лидерите” в класация за най-влиятелните компании в сферите управление на печатни услуги и разработване на мултифункционални устройства и принтери.

http://xerox.bg

Вижте всички продукти от Xerox

Brother

Brother

Brother е мултинационална компания с офиси в целия свят и заводи в Япония, Тайван, Корея, Америка, Малайзия, Ирландия и Великобритания. Brother развива дейност в 28 страни, а Brother продуктите се продават в над 100 държави. През годините Brother значително разшири портфолиото си и днес, гамата от продукти на Brother включва бизнес устройства, телекомуникационни продукти и инструменти за машини. Благодарение за съвместната работа на филиалите на Brother и центърa за Проучване и Развитие фирмата успява да разработва нови технологии и продукти, които са ключа към бъдещето на Brother. В стремежът си към "високо технологична, приятелски настроена към потребителя комуникация", Brother акцентира върху високоскоростни, високо ефективни технологии за обработка на изображения, които способстват за по-точното предаване и представяне на визуалната информация. В областта на печатните устройства компанията е разработила лазерни, мастиленоструйни и други печатни технологии, които намаляват шума от устройствата в офиса. В допълнение, Brother подобрява както работата на предлаганите устройства (като високоскоростна обработка на изображения и цветни скенери), така и качеството на изображенията. Прогреса се изразява и в разработването на продукти с използване на ISDN комуникации и технологии за обработка на бази данни

http://www.brother.bg/

Вижте всички продукти от Brother

Hewlett Packard

Hewlett Packard

HP (Hewlett Packard) е основана 1939 година от Bill Hewlett и Dave Packard. В момента HP има над 304 000 служители по целия свят. Годишния приход на Hewlett Packard за 2009 година е 114,6 милиарда щатски долара. Ежегодно компанията продава над 48 милиона компютъра и над 52 милиона принтера.

http://hp.com

Вижте всички продукти от Hewlett Packard

BIC

BIC

BIC притежава френски NF Environnement еко-етикет за 13 от своите продукти. BICе първият производител на пишещи средства, който получава Френския NF Environnement (NF 400) еко-етикет за свои продукти. Продукти на BIC ® са удостоени с NF Environnement сертификат главно в резултат на намаленото използване на суровини, включените в производството им рециклирани материали, дълготрайната ефективност на средствата за писане и постоянството в постигане на екологичните цели на компанията. Използването на продукти, които носят етикет NF Environnement или Европейския еко-етикет помага на потребителите да развият екологично отговорно поведение.

http://www.bicworld.com

Вижте всички продукти от BIC

Office Point
3M
Faber-Castell
Verbatim
HSM
Mondi
Pigna
Esselte
APLI
Herlitz
Microsoft
Creative
Logitech
ICO

ICO

ICO е най-големият производител на пишещи средства и канцеларски материали в Унгария и в Централно-Източна Европа. Компанията съществува от 1951 г. и има съвместно производство на SAX телбоди и перфоратори със Sachs Австрия от 1968 г. насам. Фирмата има дъщерни дружества в Чешката република, Румъния, Холандия и Великобритания. Годишният оборот е 17 милиона € и продуктите се изнасят в около 60 страни в света. Качеството е абсолютен приоритет за ICO, като гаранция за това са 60 години производствен опит, най-новите производствени технологии и строг контрол на производството.

http://www.ico.hu/english/about/index.html

Вижте всички продукти от ICO

Lexmark
KOH-I-NOOR
Rotring
UNI
Muroll
Laco
Leitz
Genmes
MAS
Henkel
Snopake
IT-Image
Maped
Sirdas
ASSISTANT
UHU

UHU

Вече 70 години, UHU Alleskleber е водеща марка за лепила в Европа. Тя са се превърнали в най-използваната дума за лепила в Германия и Австрия! За този период, UHU са създали широка гама от лепила за домашна, офис и промишлена употреба.

http://www.uhu.com/

Вижте всички продукти от UHU

Cork Nature
Eurocel
Bi-office

Bi-office

Bi-office е търговска марка на компанията Bi-silque, която е един от водещите производители в Европа на широка гама от презентационни средства, разработени да отговарят изцяло на нуждите на пазара и бизнеса като цяло. Производството на продуктите с марката Bi-office е изключително стриктно съобразено с мерките за опазване на околната среда чрез увеличаване делът на рециклираните и рециклируеми вложени суровини и материали.

http://www.bisilque.com/

Вижте всички продукти от Bi-office

Edding
Trodat
ACME
Silverline

Silverline

Silverline са водещ английски производител на метални мебели за офиса и дома с над 30 годишен опит.

http://www.silverline-oe.com

Вижте всички продукти от Silverline

TDK
Rapid
DSB
Gabol
Gera Folien
Pelikan
Centrum

Centrum

Центрум е немска марка, предлагаща продукти за офиса и ученика. Продуктите на марката се отличават с високо качество на разумни цени. Асортимента на компанията е съобразен с най-съвременните тенденции в оборудването за офиса. Портфолиото на Centrum съдържа над 1000 продукта и постоянно се обновява и разширява, следвайки нуждите на потребителите.

http://www.centrum-s.com

Вижте всички продукти от Centrum

UNIVERSAL

UNIVERSAL

UNIVERSAL е марка на италианската фирма UNIVERSAL S.p.A - един от най-големите производители на училищни и офис пособия.

http://www.carioca.it

Вижте всички продукти от UNIVERSAL

PILOT
CENTROPEN
SCHNEIDER
JANSEN DISPLAY
helit
Canon

Canon

Canon е световен лидер в областта на цифровите продукти и решения за работа с изображения за офисa и дома.

http://www.canon.com/

Вижте всички продукти от Canon

Delacamp

Delacamp

Главният офис на Delacamp се намира в Хамбург, Германия. През 1960-та година компанията е била водещ доставчик на найлон за производството на ленти за пишещи машини. Днес главната дейност на компанията е доставката на тонери и компоненти, необходими за производството на съвместими консумативи за лазерни печатащи устройства, както и някои части за копирни машини. Допълнително към гореспоменатите продукти, Delacamp предоставя технически услуги и обучение. Освен в Германия, Delacamp има офиси в Англия, Франция, САЩ, Австралия, Хонг Конг, Сингапур и Нова Зеландия.

http://www.delacamp.com

Вижте всички продукти от Delacamp

Emstar

Emstar

Emstar е марка на австрийската фирма Embatex AG, един от водещите европейски производители на съвместими тонер касети, глави и патрони за мастилено-струйни принтери с 13 години опит в производството. През 2005 година отвори врати нов модерно оборудван завод във Фелдкирхен, Австрия. Дистрибуторската мрежа на Embatex AG включва страни като Германия, Франция, Швейцария, Холандия, Словения, Хърватска, България и много други. Emstar предлага една от най-широките продуктови гами от съвместими консумативи в Европа. Благодарение на проучванията и технологията на производство, Emstar гарантира изключително високо качество и надеждност. За Embatex AG е най-важно продуктите, които произвежда, да бъдат сравними по качество с оригиналните консумативи за принтери. Ето защо производството на тонер касети Emstar се извършва с най-съвременно оборудване при изключително прецизни производствени условия, съгласно международните изисквания за качество ISO 9001 и еконормите ISO 14001. За производството на съвместима касета с марка Emstar се използват само продукти от водещи европейски, американски и японски производители. Производственият цикъл на всяка една тонер касета завършва със серия индивидуални тестове за функционалност на касетата и качество на отпечатъка: наситеност, яркост, плътност и др. Всяка тонер касета е произведена така, че при равни други условия да отпечата поне толкова страници, колкото оригиналната. Embatex AG гарантира безпроблемна работа на устройствата, които ползват тонер касети Emstar. Ако тонер касета Emstar стане причина за повреда на устройството, Embatex AG ще заплати ремонта или ще го възстанови или подмени с ново изцяло за своя сметка. Embatex AG предоставя 1 годинa гаранция за всяка тонер касета с марката Emstar. Embatex AG предлага на потребителите на Emstar обратно изкупуване на празни касети.

http://www.emstar.at

Вижте всички продукти от Emstar

Medix

Medix

Мексон е компания производител на перилни и почистващи препарати, осигуряващи цялостна грижа за всекидневните потребности от хигиена и комфорт в дома и на работното място.

http://www.mexon.bg

Вижте всички продукти от Medix

Palmolive
YORK
P&G

P&G

Основана през 1837 г. Проктър и Гембъл започва дейността си като малка семейна компания за сапун и свещи в Синсинати, щат Охайо, САЩ. Днес, P&G предлага на пазара повече от 300 вида продукти на над 5 милиарда потребители в 140 страни

http://www.pgbalkans.com

Вижте всички продукти от P&G

Johnson

Johnson

Вие добре познавате нашите продукти - Raid, Baygon, Glade, Pronto, Mr. Muscle, Duck, Off!, Autan, Stira e Ammira - използвате ги в дома си всеки ден. SC Johnson произвежда продукти като тези вече повече от 100 години, а фамилията основала компанията я притежава и управлява и до ден днешен. Повече от век Джонсън предлага на семействата по цял свят само най-доброто, демонстрирайки стремежа си да направи света едно по-добро място.

http://www.scjohnson.com

Вижте всички продукти от Johnson

HAYAT

HAYAT

HAYAT HOLDING притежава общо седем завода в Турция, България, Албания, Украйна, Алжир, Иран и др. Хайат България Кемикъл ООД е производител на перилни и почистващи препарати с марки TEST, BINGO, BINGOSIL, BINGON, HAS.

http://www.hayatbg.com

Вижте всички продукти от HAYAT

Uniliever

Uniliever

Uniliver произвежда водещи световни марки, включително Lipton, Knorr, Dove, Axe, за Hellmann и Omo. Портфолиото им варира от балансирани храни до сладоледи, от достъпни сапуни до луксозни шампоани, както и продукти за ежедневните грижи в дома.

http://www.unilever.com/

Вижте всички продукти от Uniliever

Erich Krause

Erich Krause

Компанията Ерих Краузе произвежда и предлага пълна гама от канцеларски материали за офиса и дома.

http://www.erichkrause.com

Вижте всички продукти от Erich Krause

Meliconi
Ambi Pur
Panasonic
Samsung
Fullmark

Fullmark

Основана през 1966 година, Fullmark започва дeйността си като производител на химикалки. По-късно, имайки предвид нарастващото влияние на пазара на персонални компютри, Fullmark са включва в индустрията за информационни технологии като производител на ленти за матрични принтери. От 1970 година насам, Fullmark е един от водещите производители и дистрибутори на широка гама от продукти за възпроизвеждане на изображение и консумативи за принтери, които включват касети и рефили за мастилено-струйни принтери, ленти за матрични принтери, пишещи машини и касови апарати, термо-трансферни ленти за факс апарати, дубликатори, дискети и дискове, както специални хартии и фолиа за мастилено-струйни и лазерни принтери. В двете фабрики на Fullmark в Малайзия се осъществява прецизен контрол на производството. Fullmark е първата компания – производител на ленти за матрични принтери в Азия, която е получила Сертификат за качество ISO 9002 /1993 година/. Към настоящия момент продуктите на Fullmark са сертифицирани по ISO9001 и ISO14001. Днешната дистрибуторска мрежа на Fullmark обхваща над 120 страни в света.

http://www.fullmark.com.sg/

Вижте всички продукти от Fullmark

LG

LG

LG Electronics е създадена през 1958 г. и оттогава насам е водеща компания по пътя към напредването на цифровата ера, благодарение на технологичните знания, придобити от производството на много домашни уреди, като радиоустройства и телевизори. LG Electronics е открила много нови продукти и е приложила нови технологии под формата на мобилни устройства и цифрови телевизори в 21 век и продължава да подсилва статута си на световна компания.

http://www.lg.com

Вижте всички продукти от LG

Trust
Double A

Double A

Double A е разработила нова технология за производство на хартия, за да избегне традиционната практика да се унищожават ествствени гори. Double A революцинализира бъдещето на хартиената промишленост, като въвежда своя концепция за засадени и отгледани за производството дървета. Специално подбран сорт евкалипт, съобразен с географските и метеорологични характеристики на Тайланд, се отглежда във ферми, като бързият му растеж осигурява нужната суровина за 3-4 години. Гарантира се производството на гладка хартия, с постоянно високо качество, която работи безпроблемно с принтери и копирни машини без засядане, за прецизен печат.

http://www.doubleapaper.com/

Вижте всички продукти от Double A

Grupo Portucel Soporcel

Grupo Portucel Soporcel

Portucel Soporcel group е една от водещите португалски фирми на световния пазар, която осигурява повече от 3% от износа на страната. Групата в момента разполага с годишен производствен капацитет за 1,6 милиона тона хартия, 1,4 милиона тона дървесна маса (от които 1.1 млн. са интегрирани в хартия) и производство на електроенергия от възобновяеми източници, горска биомаса, в размер на 2,5 TWh, достигайки годишен оборот от приблизително 1,400 млн. евро. Избирайки продукт на Portucel Soporcel group, Вие избирате много повече от просто хартия. Продуктите на Portucel Soporcel group се отличават с високо качество и Ви осигуряват най-добрата производителност на печатащата машина, високи нива на белота и непрозрачност, комбинирани с много други качества, които със сигурност ще оцените.

http://www.portucelsoporcel.com

Вижте всички продукти от Grupo Portucel Soporcel

Антарес България ООД

Антарес България ООД

„АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ” ООД е част от международната компания “ANTARES INTERNATIONAL” Дейността на фирмата е внос и производство на офис столове – мениджърски, работни, конферентни и детски. Предлагат се 110 модела в 13 вида дамаски и кожи в 117 цвята. Продажбите на крайни клиети се извършват чрез дилъри в цялата страна. „АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ” ООД е сертифицирана по ISO 9001:2008 от Bureau Veritas Certification. Всички филиали на “ANTARES INTERNATIONAL” притежават Сертификат по ISO 9001:2009.

http://www.ofisstolove.bg/

Вижте всички продукти от Антарес България ООД

Casio
Osram

Osram

Osram обслужва клиенти в над 140 страни. Фирмата OSRAM е създадена на 1 юли 1919 г. в Берлин, когато трите основни немски фирми Siemens& Halske AG, AEG и Deutsche Gas-glühlicht AG (Auer Gesellschaft) решават да обединят усилията си в производството и продажбата на лампи, като Siemens & Halske AG правят успешен опит за създаване на електрическа лампа с нажежаема жичка още през 1880 година. Днес OSRAM GmbH е 100% собственост на Siemens AG и същевременно един от трите водещи производители на лампи в света. OSRAM е глобално дружество с централа в Мюнхен и почти 35 000 служители по целия свят. Клиенти на ОСРАМ има в повече от 140 страни. Продуктите се произвеждат в 54 фабрики на територията на 18 държави. Всяка година ОСРАМ инвестира 5% от оборота си в подобряването на съществуващи продукти и създава-нето на нови.

http://www.osram.com

Вижте всички продукти от Osram

Duracell
DYMO
Eaton

Eaton

Eaton е глобален лидер в разпределението на електроенергията, качеството на електрозахранването, контрола, както и при продуктите и услугите за промишлена автоматизация. Глобалните продуктови листи на Eaton за производство на електрически продукти, включително Cutler-Hammer®, Moeller®, Powerware®, Holec®, MEM®, Santak® и MGE Office Protection Systems™, предоставят насочвани от клиента решения от типа PowerChain Management® за обслужване на електрозахранващите системи на центрове за данни за промишлени, институционални, правителствени, комунални, търговски, жилищни нужди и на пазарите на производители на оригинално оборудване навсякъде по света.

http://www.eaton.bg

Вижте всички продукти от Eaton

SONY

SONY

Sony се е превърнала в една от най-известните марки в света. Продуктите на Sony са известни със своето качество и новаторски дизайн - независимо дали сте вкъщи, в движение или на работа. От произвеждането на Walkman Personal Stereo до разработката на цифрови технологии от ново поколение, името на Sony е синоним на новаторство в аудиовизуалната комуникация.

http://www.sony.bg

Вижте всички продукти от SONY

Tarifold

Tarifold

Tarifold е добре известна и ценена марка, лидер в предлагането на презентационни системи на пазара. С една проста и многофункционална концепция, разработена през 1950 г., можете лесно да презентирате, защитите и организирате информацията. Ако комуникацията е от съществено значение за вашата компания, вие със сигурност ще откриете вашия T-дисплей сред широката гама продукти на фирмата. Дисплеите на Tarifold ще отговорят на всичките ви очаквания.

http://www.tarifold.com

Вижте всички продукти от Tarifold

Jet Tec

Jet Tec

Jet Tec са водещ производител в Европа на съвместими и възстановени консумативи за мастилено-струйни и лазерни принтери. Консумативите Jet Tec са произведени или преработени под един покрив във Великобритания и са съвместими с най-новите и най-популярни видове принтери. Предимствата на Jet Tec продуктите са: 100% гаранция на продукта; ISO 9001 и 14001 регистрирана фирма; FSC Certified; Nordic Swan; всички продукти са тествани преди да напуснат фабриката; атрактивни индивидуални опаковки, произведени от рециклирани материали; програма за рециклиране; многократно награждавана компания; пълна техническа поддръжка. Философията на компанията е проста - качество и икономически ефективни алтернативни продукти. Нашата самостоятелността в общия производствен процес осигурява с по-малък контрол върху качеството.

http://www.jettec.com/

Вижте всички продукти от Jet Tec

Case Logic
DATA FLASH

DATA FLASH

Kleinmann е водещ световен производител на продукти за почистване в областта на EDP и нано технологиите. С марката DATA FLASH компанията произвежда продукти за почистване и грижа за компютърна и офис техника. Специалните почистващи препарати са идеалното решение за компютри, електронно оборудване, клавиатури, мобилни телефони, монитори и много повече.

http://kleinmann.ist-online.ws/pages/en/products/data-flash-office.php

Вижте всички продукти от DATA FLASH

NOWY STYL

NOWY STYL

Компанията Nowy Styl принадлежи на Nowy Styl Group, един от най-големите мебелни производители в света. Историята на компаниите започва през 1992 година. От тогава полските собсвеници, заедно с почти 7000 служители в 10 страни по целия свят, развиват Nowy Styl и полагат всички усилия да поддържат отлично съотношение межди цена и качество.

http://www.nowystyl.com

Вижте всички продукти от NOWY STYL

Malow

Malow

Фирма Malow е полски производител на метални мебели с над 20 годишен опит. През годините марката Malow се е превърнала в синоним на надеждност, творчество и функционалност. Богатата гама от офис решения, изработени от метал, включва метални шкафове, гардероби, архивни системи и каси. Мотото на компанията е "Мебели, на които можете да разчитате".

http://www.malow.pl

Вижте всички продукти от Malow

AF

AF

AF International е водещ европейски производител на специализирани почистващи продукти за офис оборудване и мултимедиа. Фабриката се намира в Суодлинкот, Дербишир, Англия, където AF произвежда голяма гама почистващи средства за монитори, клавиатури и повърхности, принтери и факсове, телефони и мултимедийни продукти. Продуктите на AF са специално разработени в съответствие със здравни и хигиенни норми за безопасност. По този начин продуктите чистят не само ефективно, но и намаляват риска от вирусни инфекции. AF има за приоритет безопасността, затова и повечето продукти са негорими. Когато е възможно опаковките са произведени така, че да могат да се рециклират, в съответствие с политиката за опазване на околната среда.

http://www1.af-net.com

Вижте всички продукти от AF

APACER
NEC
Hama
A4TECH
Transcend
PQI
Victoria
Dell

Dell

Dell, Inc. или Дел е американска корпорация, сред най-големите в света за производство, разпространение и поддръжка на компютри и свързани с тях продукти и услуги. Седалището на компанията е в Раунд Рок, щата Тексас, САЩ. Тя е основана през 1984 г. в Остин, Тексас от Майкъл Дел като PC Limited. От 1988 г. се нарича Dell Computer, а от 2003 г. — Dell, Inc. Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други. Те също така предлагат и различни видове услуги. Интересно е да се отбележи, че стартовият капитал на Майкъл Дел е $1000. Това, което прави компанията различна, е че не използва посредници, а така наречените преки продажби, директно на клиента. Те също така първи в компютърната индустрия въвеждат поръчките и продажбите по интернет.

http://www.dell.com/

Вижте всички продукти от Dell

BenQ

BenQ

BenQ е световноизвестен пионер в днешната ера на цифрово сближаване, който се отличава с уникалната концепция „Радостта има значение”. Този дух изпълва всяка първа технология в сектора и всяко печелившо изделие, което разработват. Той подчертава техните разработки на изделия, бизнес модел, партньорство и корпоративна култура. Той вдъхновява техните специалисти и ги направлява в световното гражданство. „Радостта има значение” като тяхно съществуване е посветена на изкачване на живота до по-високо ниво на свобода, производителност, простота и наслада. Вярват, че с непрекъснатите си усилия за изграждане на по-добро бъдеще, нещата определено ще изглеждат добре! Със значителни ресурси и подобрен опит в конструкцията на изделията, визуален дисплей, мобилни решения и технологии за мрежова конвергенция, BenQ предлага широка гама изделия: проектори, течнокристални дисплеи, течнокристални телевизори, персонални компютри „Всичко в едно”, преносими компютри, цифрови камери, мобилни телефони

http://benq.bg

Вижте всички продукти от BenQ

Olympus

Olympus

OLYMPUS е водещ производител на професионални фото и оптични дигитални продукти. Пионер и откривател на ключови технологии в сферата на фото и аудио продуктите, както и на по-специализирана оптична апаратура за медицината и биоанализи.

http://www.olympus.bg

Вижте всички продукти от Olympus

Nikon

Nikon

Nippon Kogaku K.K., или Japan Optical Co., или Japanese Optical Society (по късно известна в цял свят като Nikon) е създадена на 25 юли 1917 година, на шестата година от управлението на император Taisho, в резултат от сливането на три фирми: Tokyo Keiki Seisaku-sho's optical division, Iwaki Glass Seisaku-sho и Fujii Lens Seizo-sho (едната от тях съществувала от 1883 година и вече имала достатъчно производствен опит). Сливането идва като резултат от решението на промишлената група Mitshubishi за започване на собствено оптично производство. Компанията е с уставен капитал от 2 милиона йени и първи президент Yoshihira Wada. Основното производство на новосъздадената фирма е било висококачествени оптични прибори за флота. В началото на производството персоналът е бил 200 души, производството и развоят са били насочени към оптично измервателно оборудване и телескопи, както и към разширение на производствената и развойната база. През януари 1921 се случило едно от важните събития в компанията. В Nippon Kogaku K.K. бил привлечен екип от 8 учени и инженери от Германия, чиято основна цел била създаването на обективи за фотографията. Един от инженерите, Heinrich Acht, останал във фирмата до 1928 г. е създател на първите фотообективи в Nippon Kogaku K.K. - сред тях и обектива 50см f/4,5 FLIEGER за аерофотография. Първият завод за оптично стъкло започва работа през 1923 година, а през 1925 започва производството на микроскопи под марката JOICO. През 1932 година Nippon Kogaku K.K. пуска на пазара първия обектив с марката Nikkor – обективи, предназначени за използване във фотографията, които се произвеждат и днес. През1937 година е усвоено производството на обективи Nikkor 50mm f/4.5, f/3.5, f/2.0, които масово са продавани в комплект с фотоапарати от други марки (Hansa Camera) до 1948 г., когато доставките са прекратени заради излизането на пазара на собствен модел фотоапарат – телеметричният Nikon 1. По време на втората световна война компанията получава големи поръчки от военните и практически всички мощности са пренасочени към военното производство. Персонала достига 23 000 души, работещи в 19 завода. Основен дял в продуктовата структура заемат бинокли, перископи, обективи за аерофотография, авиационни прицели и други продукти за военни цели. След края на войната е извършена конверсия на производството, като остава само един завод. Продуктовата гама от преди войната е разширена и фирмата става известна в цяла Япония. През 1948 година на пазара излиза първият телеметричен фотоапарат, произведен от Nippon Kogaku K.K – Nikon 1. Името Nikon дължим точно на този модел – то се появява през 1946 в търсене на име за новия фотоапарат. За периода 1948 – 1964 година са произвеждани общо осем модела, между които Nikon SP – първият в света фотоапарат със титаниев затвор и моторизирана система за превъртане на филма, позволяваща снимане с 3 кад/с. По това време Никон има и най-голямата система обективи – Nikkor обективите покривали диапазона на фокусни разстояния от 21мм до 1000 мм. През 1949 г. акциите на Никон са листвани на борсите в Токио и Осака.

http://nikon.bg

Вижте всички продукти от Nikon

Prime Office
Delux
Canyon
STABILO

STABILO

Историята на Stabilo e поредица от изследвания и открития. Тя започва в далечната 1855 г. в немския град Нюрнберг. Най-иновационният бранд за производство на канцеларски материали в света е спечелил многобройни награди със своите постижения в областта на разработване на дизайна и технологията. Най-важната от тях е доверието на клиентите, отдаващи предпочитенията си на високото нeмско качество и неповторимия стил на продуктите с изображението на лебед – символа на Stabilo.

http://www.stabilo.com/com/

Вижте всички продукти от STABILO

Rebell
WEDO
Emtec
Legamaster

Legamaster

Организация с мисия. Legamaster е дивизията на Edding AG за визуализация на комуникацията, водещ производител на маркери и химикалки с високо качество. Повече от 60 години Legamaster активно адаптира асортимента си с най-новите тенденции и разработки в комуникационните технологии. Ергономичност, трайност, иновативност, качество и функционален атрактивен дизайн са характеристиките, които определят нашата визия. Legamaster в от водещите компании в сектора на европейския пазар. Ние сме производител с дълга история и две производствени бази в Европа и Южна Америка, които бързо и точно да отговорят на съвременните изисквания на пазара. Имаме широка дилърска мрежа в почти четиридесет страни. Общата цел на Legamaster и неговите дилъри е да предостави на крайния потребител изключително професионални и добре обмислени инструменти за визуализиране на комуникацията.

http://www.legamaster.com/home/

Вижте всички продукти от Legamaster

Elvi
Vileda
Bene
Чисто

Чисто

Дезинфекциращите, почистващи и измивни продукти ЧИСТО са създадени, за да Ви помогнат да защитите Вас и Вашето семейство от най-разпространените бактерии и гъбички, които могат да предизвикат опасни инфекциозни заболявания. Унищожават 99,9% от всички познати микроорганизми като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonas aeruginosa. Продуктите са разработени с цел запазване на здравето Ви и гарантират перфектно почистване и цялостна грижа за поддържане на хигиената у дома и на работното място. С ЧИСТО ще почистите до съвършенство дома си, като постигнете едновременно перфектна чистота и дезинфекция. Специално подбраните активни съставки и почистваща система щадят едновременно човешкото здраве, околната среда и третираните повърхности. Освен за дома, предназначени са и за обекти, свързани с производство и търговия с храни – магазини, ресторанти, кафенета, обекти с обществено предназначение – хотели, училища, фризьорски салони, детски градини и ясли, транспортни средства, гари и др. ЧИСТО е специалист в дезинфекцията. Всички продукти от серията имат бактерицидно и фунгицидно действие.

Вижте всички продукти от Чисто

Axent
Info Notes

Експертни офис решения 2021

Поръчайте безплатно новият ни каталог "Експертни офис решения" 2020-2021г.

Prime Office каталог 2018-2019

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Картонени чаши 330 ml, 100бр

Картонени чаши 330 ml, 100бр

Цена без ДДС: 13.77лв.
Цена с ДДС: 16.52лв.
Сухо кръгло лепило стик Axent PVP 8g

Сухо кръгло лепило стик Axent PVP 8g

Цена без ДДС: 1.56лв.
Цена с ДДС: 1.87лв.